Q-möten – våra medlemsmöten

Våra medlemsmöten, även kallade Q-möten, hålls ungefär en gång i kvartalet (alltså fyra gånger per år).

Våra möten är helt gratis att vara med på. Ni måste dock vara medlem i både SAST och i SAST Öresund (läs mer på Medlemssidan).

Hur anmäler du intresse att delta vid ett möte?
Vi skickar ut en inbjudan, till alla våra medlemmar, minst fyra veckor innan mötet ska hållas. Läs det mailet och följ instruktionerna. Oftast ska du följa en länk till vår anmälningssida och där får du fylla i dina uppgifter.

Kort därefter bör du få en bekräftelse på din anmälan.
En liten tid innan mötet ska vi även skicka ut en påminnelse om att mötet hålls inom ett par dagar.

Om du anmält dig till ett av våra möten – och inte längre kan delta – så ber vi dig skriva till oss, på oresund@sast.se och avanmäla dig. Detta för att vi ska veta hur många som kommer, samt för att vi ska få en chans att avbeställa maten.

Våra möten brukar gå till på följande sätt:
Vi kör igång klockan 17:30. Först hälsas ni välkomna av en representant från SAST Öresunds styrelse. Sedan följer lite information från mötets sponsor – och sedan tar en av mötets talare vid, för att prata om sitt ämne. När förste talaren är klar så blir det mat och mingel. När alla är mätta så samlas vi för att lyssna på när vår andre talare ska hålla sin dragning.

Det brukar vara full frihet att ställa frågor. Det är faktiskt uppmuntrat att ni gör det. Om medlemmarna ställer frågor vid dessa möten så kommer värdet av mötet att bli så mycket större och alla kommer att lära sig mycket mer.
Så… fråga på bara.

… Sedan går vi hem.
Svårare än så är det inte.